Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Ηράκλειο

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ

Το Δ.Σ. του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ καλεί όλα τα μέλη της χορωδίας, μαθητές και μαθήτριες, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για την χορωδία μας και την Βυζαντινή Μουσική στον Αγιασμό της νέας χρονιάς που θα γίνει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Ηρακλείου.

Δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Άρχων Διδάσκαλος του Ψαλτήρος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας (Οικουμενικού Πατριαρχείου) και καθηγητής Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής κ. Ιωάννης Δαμαρλάκης ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Βυζαντινή Μουσική σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια – κορίτσια άνω των 12 ετών), φοιτητές – φοιτήτριες, με την προϋπόθεση ότι θα ενταχθούν στην «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ».

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τα μαθήματα και οι πρόβες της χορωδίας μας θα γίνονται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Ηρακλείου σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:

1) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: α) Για αρχάριους κάθε Δευτέρα απόγευμα 7 με 8. β) Για προχωρημένους κάθε Τετάρτη απόγευμα 7 με 8.

2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΠΡΟΒΕΣ) ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ 8 με 9.

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλ.: 6977.412.081. Με τιμή για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ι. ΔΑΜΑΡΛΑΚΗΣ Η Γεν. Γραμματέας Φ. ΚΤΙΣΤΑΚΗ

Κρήτη

Ηράκλειο

Αποφύγετε τον κόμβο στη Νέα Αλικαρνασσό (βίντεο)

Κόμβος Αλικαρνασσού

Να αποφύγουν τον κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού καλεί τους οδηγούς η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου εν μέσω της κακοκαιρίας στο Ηράκλειο.

Η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα με συνέπεια να ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι.

Δείτε βίντεο από το σημείο: