Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Ηράκλειο: Το αγροτικό έκανε φτερά - Έκκληση από την ιδιοκτήτρια

κλεμμένο 4Χ4

Θύμα κλοπής έπεσε στις αρχές του Νοεμβρίου, έπεσε μια κάτοικος στη Μεσαρά. Αγνωστοι έκλεψαν το αγροτικό της αυτοκινητο Το περιστατικό σημειώθηκε στο Τυμπακι. Το αγροτικό Hilux Toyota, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΡΜ 8679 και χρώματος ασημί... έκανε φτερά.
Η ιδιοκτήτρια του το αναζητά και ζητά τη βοήθεια οποιουδήποτε μπορεί να βοηθήσει.
Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει είτε με τις Αρχές, είτε να τηλεφωνήσει στο 6982559127

Κρήτη

Λασίθι

Άγιος Νικόλαος: Δύο ακίνητα θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης

αντώνης ζερβός

Στην υπογραφή δύο συμβολαίων αγοράς ακινήτων, προχώρησε  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με στόχο την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο Κάτω Χωριό Ελούντας και στον Κρούστα.

Πρόκειται για ένα μικρό ακίνητο 28 τετρ. στην Ελούντα, που σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό προβλέπεται να κατεδαφιστεί ώστε να διευκολύνει την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο και ένα οικόπεδο (1 στρεμ) που βρίσκεται εντός της κοινότητας Κρούστα που θα χρησιμεύσει ως χώρος στάθμευσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός, ο Δήμος, με τις κινήσεις αυτές, επιχειρεί να δώσει λύσεις στα πιεστικά προβλήματα κυκλοφορίας που υπάρχουν όχι μόνο στις πόλεις, αλλά και στους οικισμούς. Πρόσφατα – έκανε γνωστό – εξελίχθηκε σχετική διαδικασία για την ενοικίαση ακινήτου στις Λίμνες που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης.

Με γνώμονα την ποιότητα ζωής δημοτών και επισκεπτών, σύμφωνα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τις τοπικές κοινότητες, επιχειρούμε – όπως ο ίδιος τόνισε - ν΄ αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα κυκλοφοριακά ζητήματα και κυρίως αυτό της στάθμευσης στις γειτονικές κοινότητες, σε ορισμένες από τις οποίες οι δρόμοι είναι εξαιρετικά στενοί, στην λογική που κατασκευάζονταν παλαιότερα οι οικισμοί.

Ειδήσεις σήμερα 

Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου: «Στο όνομα» της πανδημίας περιστέλλονται θεμελιώδη δικαιώματα

Κρήτη - κορωνοϊός: Τριψήφιος και σήμερα ο αριθμός ασθενών στα νοσοκομεία

Κρήτη - κορωνοϊός: Πάνω από 3.000 έλεγχοι και 114 πρόστιμα