Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις που «καίνε» τον κρεοπώλη - Τσακώθηκαν στα social media πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Image
Εξαφάνιση Μπάμπη - Μεσολόγγι
 clock 07:28 | 12/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη, ενώ το θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη συνεχίζεται στο Μεσολόγγι.

Οι Αρχές εστιάζουν στο κινητό του 50χρονου, προκειμένου να ανακτηθούν δεδομένα που έχουν διαγραφεί. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έχουν ανακτηθεί συνομιλίες των δύο ανδρών, οι οποίες «καίνε» τον κρεοπώλη.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έσβησε τις συνομιλίες που αφορούσαν χρήματα που του είχε δανείσει ο 30χρονος. Μάλιστα, φέρεται να υπήρξε ένας έντονος διάλογος, καθώς ο αγνοούμενος τα ζητούσε πίσω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 31χρονο, του οποίου το κινητό δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Επίσης, οι Αρχές επιχειρούν να ανακτήσουν δεδομένα από το τηλέφωνο του Μπάμπη, ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών του λογαριασμών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται εδώ και έξι ημέρες, συνεχίζονται τόσο στη λιμνοθάλασσα όσο και στη στεριά.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή να μεταβεί αμέσως στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους Μεσολογγίου και Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ζει στιγμές αγωνίας και αναμένει νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση. Μιλώντας στο Mega, η αδελφή του Μπάμπη ανέφερε ότι ο 31χρονος δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το πώς είναι βέβαιοι όλοι στην οικογένεια ότι η εξαφάνιση του 31χρονου είναι εγκληματική ενέργεια, η κ. Χριστίνα επισήμανε χαρακτηριστικά: «Επειδή η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ο αδελφός μου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μάνα μας, δηλαδή να εξαφανιστεί τελείως από προσώπου γης. Δεν είναι ένα παιδί που θα έκανε κακό στον εαυτό του».

Αυτό είναι το τζιπ του 50χρονου που είδε τελευταίος τον 31χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Ασφάλειας Αττικής και της Σήμανσης έχουν επικεντρωθεί σε μια έκταση κυρίως με ελαιώνες στην περιοχή παλιού μεγάλου εργοστασίου, ενώ "σκανάρονται" επίσης πηγάδια, και θα γίνουν έλεγχοι με θερμικές κάμερες σε βάλτους. Σε αυτή την περιοχή σύμφωνα με μαρτυρία, πήγαινε ο Μπάμπης για κυνήγι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του 50χρονου που έχει κατασχεθεί δεν εντοπίστηκε αίμα του αγνοούμενου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Image
τζιπ Μεσολόγγι

Το τζιπ που έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών

Image
τζιπ Μεσολόγγι 2

Το τζιπ που έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 31χρονου παρέδωσε μία χτένα του γιου της στις αρχές για τη λήψη γενετικού υλικού. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πάντως, τα πεταμένα γάντια που βρέθηκαν χθες από την ίδια δε φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν πολλά κενά και αντιφάσεις ως προς την παρουσία του 50χρονου σε κάποια σημεία του Μεσολογγίου, καθώς οι κάμερες τον "έπιασαν" να περνάει με το όχημά του από περιοχές που είχε πει πως δεν είχε πάει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρευνα: Εννιά στους δέκα Έλληνες είναι «όλη μέρα μ’ ένα κινητό στο χέρι»

Βέλγιο: Στη φυλακή YouTuber που πέταξε περιττώματα σε επιβάτες τρένου για φάρσα

Πώς επηρεάζει η ζάχαρη τον εγκέφαλο και τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν τρώτε κάτι γλυκό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis