Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργυρούπολη: Μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καταθέτει η οικογένεια της Όλγας σε βάρος του 47χρονου

Image
όλγα αργυρούπολη
 clock 09:24 | 29/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα ποινική μεταχείριση σε βάρος του 47χρονου τζουντόκα, που είχε ξυλοκοπήσει τον Ιανουάριο του 2022 την άτυχη Όλγα, ενδέχεται να δημιουργήσει ο θάνατος της 41χρονης, η οποία κατέληξε μετά από 12 μήνες νοσηλείας.

Ο νταής της Αργυρούπολης είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο σε κάθειρξη δέκα ετών χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Η 41 ετών Όλγα, η γυναίκα που είχε ξυλοκοπηθεί με πρωτοφανή αγριότητα από τον νταή σύντροφο της σε σπίτι στην Αργυρούπολη , άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από κέντρο αποκατάστασης με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Έδωσε σκληρή μάχη, να κρατηθεί στη ζωή καθηλωμένη στο κρεβάτι επί 19 ολόκληρους μήνες, εκ των οποίων οι 7 σε κώμα. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Πουρσανίδης, ανέφερε πως η οικογένεια της άτυχης Όλγας, θα καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά, «χωρίς να παραβιάζεται το δεδικασμένο, όπου αποτελεί εμπόδιο για την κίνησης νέα ποινικής δίωξης».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Όλγας, τόνισε ότι έχει ήδη εκδοθεί πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για τον 47χρονο για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλην όμως, όπως επισήμανε, μετά το θάνατο της κοπέλας τα πραγματικά περιστατικά έχουν αλλάξει διότι «μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία η οποία συνδέεται με τις πράξεις του δράστη».

Σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχει δεδικασμένο», δηλαδή «όταν έχει καταδικασθεί κάποιος δεν μπορεί να του ασκηθεί νέα δίωξη και να καταδικαστεί για πανομοιότυπη πράξη». Η οικογένεια πάντως, όπως είπε ο κ Πουρσανίδης, είναι αποφασισμένη να καταθέσει την μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία η οποία και θα αποφανθεί σχετικά.

Ο άγριος ξυλοδαρμός

Η άγρια επίθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, ανακοίνωσε στον δράστη ότι ήθελε να χωρίσουν.

Τότε εκείνος άρχισε να την γρονθοκοπά στο σώμα και το κεφάλι. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε κρανιοτομή προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει είχε σπασμένα πλευρά, θώρακα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η Όλγα έπεσε σε κώμα. Άνοιξε τα μάτια της έπειτα από 7 μήνες. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει να αυτοεξυπηρετηθεί. Σε αυτήν την κατάσταση την είχε φέρει ο νταής πρώην σύντροφος της μποξέρ.

Τρεις ημέρες μετά την άνανδρη, άγρια επίθεση, ο νταής παραδόθηκε. Καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Θρήνος για τον 22χρονο Αντώνη - Η σπαρακτική ανάρτηση της μάνας

Ηράκλειο: Το ΙΧ "προσγειώθηκε" στην οροφή ενός άλλου! (φωτογραφίες)

Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Εγκλωβισμένοι χιλιάδες επιβάτες μετά το μπλακ άουτ (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis