Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μαστροκώστα: Η κουμπάρα της εύχεται «να κάνει ένα θαύμα ο Θεός γιατί της αξίζει»
μαστροκωστα
 clock 13:00 | 23/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελένη Μπούση, η κουμπάρα της Γωγώς Μαστροκώστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας στο T- Life στέλνοντας τις ευχές της σ' εκείνη αλλά και στον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα.

«Είναι κάτι που με έχει πικράνει πάρα πολύ γιατί είναι κουμπάρα μου… να τώρα θα κλάψω…» είπε αρχικά.

«Την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ εξαιρετικός άνθρωπος, όπως και ο κουμπάρος μου. Δύο παιδιά που πραγματικά ο ένας αγαπάει τον άλλον πάρα πολύ και δεν τους άξιζε μια τέτοια τύχη. Ποιοι είμαστε εμείς όμως να δικάσουμε του Θεού τα σχέδια;».

Η ίδια ευχήθηκε να γίνει ένα θαύμα, όπως, όπως λέει, συνέβη και με τη μητέρα της: «Το μόνο που της εύχομαι είναι να κάνει ένα θαύμα ο Θεός, όπως έκανε και στη μαμά μου και όπως έχει κάνει και σε πολλούς ανθρώπους και την κάνει γερή και δυνατή. Γιατί ειλικρινά της αξίζει».

Διαβάστε επίσης 

Ζουγανέλης: "Κάποτε ένας παραγωγός μου είπε να αλλάξω το επώνυμό μου, δεν ήθελα γιατί είναι στη μνήμη του πατέρα μου"

Πάνος Ιωαννίδης: Η σπάνια φωτογραφία με τον τεσσάρων ετών γιο του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis