Ελλάδα

"Όποιος έχει δει το Νίκο μας να επικοινωνήσει μαζί μας" (φωτο)

αστυνομια

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαφάνιση ενός 44χρονου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την εξαφάνιση δήλωσε στην ΕΛΑΣ συγγενικό του πρόσωπο, επισημαίνοντας ότι ο άνδρας αναχώρησε χθες το πρωί για τη δουλειά του και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα, συγγενικά του πρόσωπα έχουν κάνει και τις ανάλογες αναρτήσεις στα social media, ζητώντας τη βοήθεια για την εύρεση του ανθρώπου τους:

«Όποιος έχει δει το Νίκο μας να επικοινωνήσει μαζί μας γιατί δεν έχουμε καμία επικοινωνία από 10 π.μ. 17/7 ….Το αυτοκίνητο του mazda ΡΙΧ 7410 Χρώμα ανθρακί», γράφει η σχετική ανάρτηση.
Πηγή: larissanet.gr

Ελλάδα

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο. Πέθανε ο Δήμος Βερούκας του Bazaar

Βερούκας Bazaar

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar, επικεφαλής του Ομίλου Βερούκα, Δήμος Βερούκας, σε ηλικία 56 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Ο Δήμος Βερούκας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Αυγούστου 1964. Ήταν χημικός μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ΒSc marketing του Deree college of Athens.

Είχε πολυετή εμπειρία στο λιανεμπόριο τροφίμων, στην ανάπτυξη δικτύων, στο franchising και στην παράλληλη ανάπτυξη ακινήτων.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994. Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο.