Αθλητικά

Νέα μετάθεση της πρεμιέρας στη Super League 2

SUPER LEAGUE 2

Ούτε την 1η Νοεμβρίου δε θα ξεκινήσειτο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού υπήρξε νέα  μετάθεση της πρεμιέρας καθώς εκκρεμεί η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

Η  απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση της Πέμπτης (22/10), πριν από την κλήρωση της Football League. Έτσι η 1η αγωνιστική – αν δεν ανατραπεί ξανά το σκηνικό – θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου.

Αθλητικά

Νάπολι: Ονόμασε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» το «Σαν Πάολο»

maradoa.jpg

Στη μνήμη του ποδοσφαιριστή που άλλαξε την ιστορία της ομάδας και της πόλης γενικότερα, το «Σαν Πάολο» μετονομάστηκε και επισήμως σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Με αυτό τον τρόπο η Νάπολι αποφάσισε να τιμήσει τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο  Μαραντόνα ,ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 9 ημέρες από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στην θλίψη τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ύστερα από ψήφισμα που εγκρίθηκε την Παρασκευή (4/12), η φυσική έδρα των «παρτενοπέϊ» θα ονομάζεται στο εξής «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Το ψήφισμα, το οποίο έθεσε στη διαδικασία ο δήμαρχος της πόλης Λουίτζι ντε Ματζίστρις και η σύμβουλος για την τοπωνυμία Αλεσάντρα Κλεμέντε, υπογράφηκε από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια της συνεδρίασης στο "Palazzo San Giacomo".