Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Tσαπανίδου - Αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

πόπη τσαπανίδου
 clock 10:53 | 30/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Βουλευτής ορκίστηκε σήμερα, με θρησκευτικό όρκο, η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου που παραιτήθηκε, την ώρα που το ρήγμα στο εσωτερικό του κόμματος παραμένει βαθύ.

Από την πλευρά της, η Πόπη Τσαπανίδου, κατά την είσοδό της στη Βουλή αρνήθηκε να σχολιάσει τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν φοβάται μια ενδεχόμενη διαγραφή της από το κόμμα, η ίδια απάντησε λέγοντας «θα δούμε τι θα γίνει».

Επιπλέον, ερωτηθείσα για το γεγονός ότι την κατηγορούν πως η επιλογή της εμποδίζει τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη να ανέλθει στα έδρανα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Πόπη Τσαπανίδου τόνισε: «Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα η τελετή του γάμου με τον Τάιλερ

Κρήτη: Έπεσε από τον 2ο όροφο - Νεκρός ένας άνδρας

ΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές εκλογές ζήτησε και ο Νίκος Φαραντούρης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis