Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Περιπέτεια για δύο άνδρες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο

Λιμενικό Σώμα
 clock 11:15 | 22/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) στις Λιμενικές Αρχές της Ιεράπετρας και της Σητείας για την ύπαρξη μίας φουσκωτής λέμβου σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καραβόπετρα Ξερόκαμπου Σητείας.

Στη λέμβο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας από την Ουγγαρία και ένας από τη Σλοβακία.

Στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.).

Το σκάφος του Λιμενικού εντόπισε τη λέμβο, περισυνέλεξε τους επιβαίνοντες της καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Αθερινόλακκου.

Το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να προβεί στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ματθαίος Ιγγλεζάκης: Ο αγιογράφος διοικητής του τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ

Έφοδος Ισραηλινών στρατιωτών στο Al Jazeera της Δυτικής Όχθης - Διέταξαν κλείσιμο για 45 μέρες

Θανατηφόρο τροχαίο: Νταλίκα εξετράπη κι έπεσε σε βράχο, νεκρός ο οδηγός (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis