Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Δεν προλαβαίνει να μαζεύει χασισόδεντρα η ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο

Δεν προλαβαίνει να μαζεύει χασισόδεντρα η ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο
 clock 10:04 | 26/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού για τον εντοπισμό και την εκρίζωση δενδρυλλίων κάνναβης, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταπολέμησης του φαινομένου αυτού, που παρουσιάζει έξαρση κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αυτή τη φορά μετά από επισταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου εντοπίστηκε με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της αστυνομίας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου καλλιεργούνταν 29 δενδρύλλια κάνναβης.

Τα δενδρύλλια είχαν ύψος μέχρι 3 μέτρα και βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά αντικείμενα, α οποία χρισημοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Όπως είναι γνωστό τα κέρδη που αποκομίζουν οι ιδιοκτήτες τέτοιων καλλιεργειών είναι αρκετά υψηλά, αν υπολογίσει κανείς ότι το ένα κιλό κάνναβης πωλείται προς 2.500 ευρώ.   

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis