Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα ζώδια της Κυριακής

Image
Ηλιακή έκλειψη, ζώδια
 clock 07:00 | 31/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα ζώδια της Κυριακής

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ, καλό είναι να ασχοληθείς πιο με μεγάλη προσοχή με το οικονομικό σου! Κινείσαι με μεγάλη απερισκεψία και το ότι δεν προνοείς για το παρακάτω, αφενός σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερος, αλλά δεν θα βγει παρακάτω… Πέρα από αυτό όμως, κάποια δεδομένα που προκύπτουν σε αναγκάζουν να αλλάξεις τα πλάνα σου ή να βάλεις άλλες προτεραιότητες και να πάνε κάποια πράγματα λίγο πίσω. Ίσως, αν κάνεις ένα βήμα πίσω και ηρεμήσεις αντί να ξεκινήσεις τα καντήλια για τις αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει, θα βρεις πιο εύκολα μια λύση για να στρώσει κάπως το πράγμα. Επίσης, το να βγάλεις τα νεύρα σου στους άλλους, εξαιτίας κάποιων υποσυνείδητων καταστάσεων που νιώθεις να αναμοχλεύονται, δε θα βοηθήσει…

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, εστιάζεις στους άλλους! Είτε αυτό έχει να κάνει με τη σχέση σου, είτε με συναδέλφους που είσαι πιο κοντά, είτε όμως και ανθρώπους τους οποίους νιώθεις πως έχεις απέναντί σου… Συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια διαφορές, που έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις την άποψη που έχεις για τα άτομα αυτά… Είναι και αυτό το νεύρο που έχεις,  που θέλεις να ξεσπάσεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει το τι θα γίνει μετά… Καλό είναι να δώσεις λίγο περισσότερη βάση στις κουβέντες που σου λένε οι φίλοι σου, προκειμένου να προλάβεις τη μεγαλύτερη ζημιά! Το πείσμα σήμερα είναι μεγάλο θέμα όμως, και για αυτό θέλεις να ξεσπαθώσεις και να πεις κάποια πράγματα για τα οποία καταπιεζόσουν τόσο καιρό, έξω στα δόντια!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, στη δουλειά δεν το έχεις και πολύ… Έχεις μια αρκετά μεγάλη εσωτερική ένταση, την οποία δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα και σε πιάνει μια τάση να δείξεις το πόσο ανεξάρτητος μπορεί να είσαι ή πως δε θέλεις να σε θεωρούν προβλέψιμο, άρα και βαρετό - σύμφωνα με το δικό σου το μυαλό! Καλό θα είναι σήμερα να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή στην υγεία σου, καθώς παίζουν ατυχηματατάκια από βιασύνη ή απότομες κινήσεις! Για να επανέλθω, σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναδέλφους, καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος και να αφήσεις το σαρκασμό στην άκρη, γιατί θα επιβαρύνει την κατάσταση… Και αυτά που θέλεις να πεις, σήμερα θα βγουν πιο πολύ με τη μορφή πικρίας και μπηχτών… Αχρείαστο! Αλλά έτσι θα δοκιμάσεις τους άλλους, θα κόψεις αντιδράσεις και θα ξέρεις καλύτερα τι σου γίνεται!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, παρά το γεγονός ότι έχεις μια ιδιαίτερα έντονη φαντασία και μπορεί να σου κατέβουν οι πιο δημιουργικές ιδέες, ασχολείσαι περισσότερο με το κομμάτι της σχέσης σου ή με συναδέλφους που έχεις έρθει σε αντιπαράθεση παλιότερα… Ασχολείσαι και εστιάζεις σε ζητήματα που σε ενόχλησαν και σήμερα θυμάσαι να τα λύσεις… Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι σα να λέμε! Είναι και λίγο που τα συζητάς με φίλους και σε φουντώνουν και από εκεί και το κάνουν όλο ακόμα πιο έντονο! Έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, απλά το κάνεις ωμά και σοκαριστικά! Με έναν επαναστατικό για τα δεδομένα σου τρόπο που δε θα διατηρήσει την ηρεμία στην ατμόσφαιρα. Αν όμως ακούσεις προσεκτικά και αποφασίσεις να δεις τα πράγματα από απόσταση, μπορεί να καταλάβεις τα πράγματα από μιαν άλλη πλευρά! Άλλωστε, κάτι μέσα σου σου λέει πως ίσως αλλού είναι η λύση, και όχι στην ένταση!

Λέων
Λέοντα, το γεγονός ότι ασχολείσαι και σήμερα με το σπίτι σου σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο σε έναν τομέα που αναγκαστικά μένει στην άκρη τον τελευταίο καιρό, σε φέρνει αντιμέτωπο με το φόρτο και τις ευθύνες που έχεις εκεί! Η υποστήριξη που έχεις από τους άλλους στο σπίτι δεν είναι αυτή που θέλεις - αν και κάνουν ό,τι μπορούν εσύ είσαι φουλ απαιτητικός - και γίνεσαι εντελώς παράλογος! Οι αντιδράσεις σου και ο τρόπος που μιλάς δεν είναι και ο πιο ήρεμος… Μικρές ασυνεννοησίες στη δουλειά και παρεξηγήσεις με συναδέλφους μπορεί να πάρει πίσω την παράγωγικότητά σου, κάτι που ούτε θέλεις ούτε σκοπεύεις να επιτρέψεις να συμβεί! Η πίεση όμως που θα ασκήσεις μέσα από αυτά που θα ζητήσεις αλλά και deadlines που θα βάλεις, θα εντείνουν περισσότερο την κατάσταση…

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες κάποιων καταστάσεων… Φέρνεις στο μυαλό σου παλιότερα περιστατικά και προσπαθείς να τα αναλύσεις εκ νέου! Ο τρόπος που τα χειρίστηκες μπαίνει στο μικροσκόπιο και ελέγχεις πώς θα εξελίσσονταν οι υπόλοιπες εναλλακτικές! Θέλεις να εκφραστείς και να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που νιώθεις, αλλά κάτι σε σταματάει την τελευταία στιγμή… Το γεγονός ότι κολλάς σε περιστατικά του παρελθόντος, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που σε περιορίζουν… Έχεις όμως και μια πιο προς ρομαντική διάθεση - θα χαρακτήριζα - που σε κάνει να εστιάζεις κάπως στον τρόπο που επικοινωνείς μέσα στη σχέση σου! Δίνεις μια πιο ανάλαφρη νότα, προσπαθώντας να ξεφύγεις από το οριοθετημένο και το πολύ τυπικό!

Ζυγός
Η μέρα σήμερα, Ζυγέ, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που κινείσαι οικονομικά! Πιθανές σπατάλες με σκοπό να ενισχύσεις την ψυχολογία σου θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις… Επίσης, αν είσαι σε φάση που έχεις μάστορες στο σπίτι, θα υπάρξει μια αδυναμία συνεννόησης, και κατά συνέπεια καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για παλιές οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας που μπορεί να σκάσουν από το πουθενά και θα πρέπει εσύ να τις τακτοποιήσεις! Το θετικό της ημέρας είναι πως θα μπορέσεις να γίνεις δημιουργικός στο κομμάτι της δουλειάς σου! Αλλά και διαισθητικά, θα πάρεις κάποιες σωστές αποφάσεις για τη δουλειά, που τα αποτελέσματα θα φανούν αργότερα!

Σκορπιός
Σήμερα η διαίσθησή σου έχει να σου πει πολλά πράγματα, Σκορπιέ… Αρκεί να κάνεις πίσω τον εγωισμό σου και να την ακούσεις προσεκτικά! Έχεις μία φαεινή ιδέα, την οποία θέλεις να εφαρμόσεις πάση θυσία! Πέρα όμως από το κομμάτι της έμπνευσης, σήμερα χρειάζεται να κοιμηθείς αρκετά προσεκτικά, καθώς εντάσεις και διαφωνίες μέσα στη σχέση σου, θα πυροδοτήσουν ένα αίσθημα ελευθερίας ή ακόμα και επαναστατικότητας… Υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθούν κάποια όρια που έχεις θέση και αυτό δεν σκοπεύεις να το αφήσεις να περάσει στο ντούκου… Επίσης, σήμερα φέρνεις στο προσκήνιο παλιότερα ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει, όχι με σκοπό να τα λύσεις, αλλά να κερδίσεις τη συζήτηση και να δείξεις πως δεν ξεχνάς…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είσαι σε μια φάση που θέλεις να διαχειριστείς όλα όσα σε βασανίζουν μόνος σου! Το οικονομικό σου είναι ένα θέμα που θέλεις να το συζητήσεις, ιδίως αν είσαι σε μια ιδιαίτερη επαγγελματική φάση, για να εξασφαλίσεις κάποια σταθερότητα και να ηρεμήσεις μέσα από αυτήν! Είναι αρκετά έντονο αυτό, σε σημείο που δε θέλεις να πέσεις σε παρόμοιες συνθήκες με προηγούμενες δουλειές από τις οποίες πέρασες… Οι αλλαγές στη δουλειά γίνονται γρήγορα και με σοκαριστικό τρόπο, καθώς κι εσύ θέλεις να αποκτήσεις μια ελευθερία κινήσεων στον εργασιακό σου χώρο… Αποχωρείς εντελώς ξαφνικά; Έρχονται αλλαγές άνωθεν που θα σε ταράξουν; Ηρεμία δεν υπάρχει…! Πάρε το χώρο σου και πρόσεξε τις υπερβολές!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, είσαι σε μια φάση που θέλεις να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με φίλους σου! Έχεις μια πικρία για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί κι έχεις απομακρυνθεί από δικούς σου ανθρώπους! Και ο τρόπος που θα υπερασπιστείς κάποια πράγματα αλλά και τον εαυτό σου είναι τόσο έντονος και άμεσος που η εικόνα που θα βγάλεις προς τα έξω είναι αρκετά σοκαριστική για τους άλλους… Όμως, έχεις τον τρόπο να το σώσεις κάπως και να βελτιώσεις την κατάσταση, αρκεί να δείξεις κατανόηση και να ακούσεις προσεκτικά αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι! Διότι μέσα από την προσοχή που θα δώσεις, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις καλύτερα κάποια πράγματα και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου αρκετά πιο εύστοχα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, σε πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα, τύπου παράπονο! Σκέφτεσαι όλες τις ευκαιρίες που άφησες να περάσουν επειδή δεν ήσουν σε φάση εκείνη την περίοδο και το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν τις εκμεταλλευόσουν τότε… Το ότι κάνεις όλη την εικόνα στο κεφάλι σου, φαίνεται να το κάνει αρκετά πιο έντονο από ό,τι είναι και δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς… Στο σπίτι η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και εσύ είσαι ήδη στα όριά σου! Κάτι που σε φέρνει αρκετά κοντά στο να ξεκινήσεις μια ριζική αλλαγή και να αφήσεις τους άλλους σύξυλους! Η πίεση που νιώθεις από την οικογένεια, σε οδηγεί στο να κρατήσεις αποστάσεις και να μη μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν… Νευρικές κινήσεις και συμπεριφορές μπορεί να σε εκθέσουν στη δουλειά σου και να δημιουργήσουν μια περίεργη εικόνα - περισσότερο από αυτή που έχεις ήδη δείξει - για εσένα!

Ιχθύες
Σε πιάνει μια έντονη επιθυμία να φύγεις και να ξεφύγεις από την μουντή καθημερινότητα, Ιχθύ! Η ανάγκη για περιπέτεια μέσα σου ξυπνά και κάπως έτσι  ψάχνεις να βρεις μια διέξοδο! Συζητήσεις μέσα στη μέρα με φίλους θα φέρουν στην επιφάνεια πράγματα που ενοχλούν και τις δυο πλευρά, και κάπως έτσι θα υπάρξει η ευκαιρία να λύσεις ό,τι σε προβληματίζει, αρκεί να μην σκαλώσεις σε παλιά γεγονότα! Ο τρόπος που σήμερα γίνεται ψυχρός και υπάρχουν στιγμές που δε μπορείς να διαχειριστείς το συναισθηματικό σου φορτίο, με αποτέλεσμα να γίνεται έντονος, εριστικός και σε κάποιες φάσεις ενοχλητικός! Έχεις τόσα πολλά που θέλεις να πεις, αλλά σου βγαίνει με τόσο περίεργο τρόπο…

Πηγή athensvoice

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια του Σαββάτου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis