Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μπισμπίκης: "Πολλές φορές νιώθω λίγος και πλέον έχω τη δύναμη να το λέω στη Δέσποινα Βανδή"

βανδή
 clock 15:00 | 26/06/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή «Faces» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

«Δεν έχουμε πει με τη Δέσποινα να είμαστε πιο σεμνοί. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα σταματήσουμε να αισθανόμαστε και να είμαστε ο εαυτός μας επειδή οι άλλοι σηκώνουν ένα κινητό γύρω γύρω και ζουν μέσα από τις ζωές των άλλων».

Ο ηθοποιός εξέφρασε τους λόγους που αγαπάει τη σύντροφό του, επισημαίνοντας πως δίπλα της μπορεί να αισθάνεται αδύναμος χωρίς να φοβάται

«Αγαπάω πάρα πολύ τη Δέσποινα που παλεύει και με τα ελαττωματά μου και είναι κοντά, με αγαπάει και γι' αυτά που δεν κάνω πολλά. Αλλά πολλές φορές νιώθω λίγος μέσα στην καθημερινότητα και τώρα πια έχω τη δύναμη και της το λέω κιόλας. Οπότε μου δίνει αυτή τη δυνατότητα, να είμαι αδύναμος», είπε.

Διαβάστε επίσης 

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι

Βασάλος: "Οι απιστίες μου προέρχονται από κάποια ανασφάλεια, έχω απιστήσει για μια εφηβεία που δεν έζησα ποτέ"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis