Κρήτη

Ηράκλειο

Κέντρο Ηρακλείου: Ανέβηκε στο λεωφορείο και ξυλοκόπησε τον οδηγό!

Ξυλοδαρμός

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα βάναυσο περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα οδηγό αστικού λεωφορείου, περιέγραψε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην οδό Αγίου Μηνά στο κέντρο του Ηρακλείου. Όπως είπε, οδηγός ενός δικύκλου ήθελε να κάνει προσπέραση στο λεωφορείο στον συγκεκριμένο δρόμο.

Εμφανώς εκνευρισμένος που δεν μπόρεσε να το κάνει, τελικά όταν μπόρεσε, προσπέρασε το λεωφορείο και στη συνέχεια άφησε το δίκυκλο όχημά του στη μέση του δρόμου, μη επιτρέποντας έτσι στο λεωφορείο να συνεχίσει.

Όταν ο οδηγός προσπάθησε να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε, τότε ο οδηγός του δικύκλου άρχισε να τον βρίζει. Από παρακείμενο κατάστημα το οποίο φέρεται να ανήκει στον οδηγό του δικύκλου, βγήκε ένας άνδρας, όπως καταγγέλλει ο κ. Βουλγαράκης ο οποίος ανέβηκε στο λεωφορείο και άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τον οδηγό με συνέπεια εκείνος να ματώσει.

Όπως λέει ο κ. Βουλγαράκης, επιβάτες που ήταν μάρτυρες του περιστατικού θα κληθούν να καταθέσουν ενώ όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, θα γίνουν όλα πρέπει να γίνουν. "Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι" πρόσθεσε ο κ. Βουλγαράκης. 

 

Κρήτη

Όταν δεν χάνεται το χιούμορ: Κρητικές μαντινάδες για τον κορωνοϊό

κορωνοϊός

Δεν χάνει το χιούμορ του ο Κρητικός. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει και λόγος. Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον κορωνοϊό ωστόσο όπως λένε οι ειδικοί, πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και όχι πανικός.

Κάποιοι φαίνεται ότι είναι τελείως ψύχραιμοι με αποτέλεσμα να γράψουν και μαντινάδες.

Διαβάστε μερικές που γράφτηκαν για τον κορωνοϊό, από ακροατές του Ράδιο Κρήτη:​

Κορωνοϊο βαφτίσανε
Τούτη την δυσκολία
Τα καρναβάλια ακύρωσαν
Μα όχι τα σχολεία

Στα γήπεδα επιτρέπονται
Οι αγώνες να γινούνε
Μάλλον μας εδουλευουνε
Τούτοι που κυβερνούνε

ΟΙ δύο παρακάτω μαντινάδες είναι του Γιάννη Καζάκη:

Μάσκα  γυρεύω  τσι χαράς  στο πρόσωπο να βάλω 
Εδα απου ναι αποκριά 
τον πόνο  να ποβγαλω..

Εβγάλανε απαγόρευση  μόνο για καρναβάλια
Και δε θωρούνε το  λαό  που ζει σε μαύρα χάλια