Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: «Μου λείπει υπερβολικά»

giannis-bardis-o-pateras-mou-einai-zwntanos_1.w_hr.jpg
 clock 09:35 | 04/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Γιάννης Βαρδής και μίλησε φανερά συγκινημένος για τις τελευταίες ημέρες του πατέρα του, Αντώνη και τη "μάχη" που έδινε με τον καρκίνο.

«Η περίοδος με την αρρώστια του πατέρα μου ήταν δύσκολη και αξέχαστη. Όσο περνούσε ο καιρός είχε γίνει αρκετά ευσυγκίνητος. Κάποιες φορές έκλαιγε. Πραγματικά δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και πως το σκεφτότανε, εννοώ αν ήταν αισιόδοξος ή όχι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πάλεψε πάρα πολύ. Η συμπεριφορά του λόγω της αρρώστιας είχε αλλάξει. Κάποιες στιγμές ήταν πιο ευσυγκίνητος και τις άλλες πιο οξύθυμος. Ήταν παράδοξο για μένα να βλέπω τον άνθρωπο μου να αλλάζει συμπεριφορά. Δεν τον είχα συνηθίσει. Τους τελευταίους μήνες του δώσαμε πάρα πολλή αγάπη. Όλοι πιστεύαμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν πολύ δυνατός», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, δεν έκρυψε το πόσο πολύ του λείπει: «μου λείπει υπερβολικά. Πάρα πολύ. Ήμασταν ένα και πολύ δεμένοι. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που τον έζησα τα τελευταία 20 χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα:

vardis, by GossiptvgrVideos

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis