Κρήτη

Πολιτικές εκδηλώσεις της ΛΑΕ σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα

τολιος λαικη ενοτητα.jpg

Δύο πολιτικές εκδηλώσεις σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα με θέμα “Οι θέσεις της ΛΑΕ για την ευρωζώνη και το εθνικό νόμισμα και για το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος” και ομιλητή τον οικονομολόγο Γιάννη Τόλιο διοργανώνει την Κυριακή 27/11/2016 η Λαϊκή Ενότητα Λασιθίου στα πλαίσια της σχετικής εξόρμησης του κόμματος προς την κοινωνία για τη δημοσιοποίηση των θέσεων του. Στις δύο εκδηλώσεις θα χαιρετίσει και θα προλογίσει  ο πρώην βουλευτής Λασιθίου Κωστης Δερμιτζάκης
Στον Άγιο Νικόλαο η πολιτική εκδήλωση – συζήτηση θα γίνει την Κυριακή 27/11 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου (Λευκών ορέων 7 , απέναντι από το Νοσοκομείο).
Στην Ιεράπετρα η εκδήλωση θα γίνει την ίδια μέρα (Κυριακή 27/11) στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Η ΛΑΕ Λασιθίου καλεί τους πολίτες του νομού να συμμετέχουν στις πολιτικές εκδηλώσεις που οργανώνει την Κυριακή 27/11 ώστε  να ανοίξει και να προχωρήσει ο δημόσιος διάλογος για τα σοβαρά θέματα  που θίγονται (ευρωζώνη, εθνικό νόμισμα, χρέος).

Κρήτη

Όμιλος Καράτζη: Τιμητική διάκριση “True Leader” για 4η χρονιά

αντώνης καράτζης

Ένα ακόμα βραβείο υψηλού κύρους κατάφερε να αποσπάσει ο Όμιλος Καράτζη, στη 10η απονομή των βραβείων “True Leaders” του ομίλου εταιρειών ICAP για την χρονιά 2019. Το βραβείο αυτό, το οποίο λαμβάνει για 4η χρονιά, σηματοδοτεί την επιτυχημένη του πορεία ως ηγέτιδα επιχείρηση ανάμεσα σε 87 άλλες συνυποψήφιες εταιρίες.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως ο Όμιλος Καράτζη μέσα από την συνολική του δραστηριότητα συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας. Επιπλέον, κατάφερε να αναδειχθεί για ακόμα μια φορά ως μια εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρία αυξάνοντας και τον αριθμό του προσωπικού της από το 2018 στο 2019 και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την πιστοληπτική της ικανότητα - “ICAP Credit Score” - παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, Κος Καράτζης Αντώνιος, ανέφερε: “Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για ολόκληρη την ομάδα ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον, ο όμιλος παραμένει προσηλωμένος στο στρατηγικό του σχεδιασμό, παρακολουθώντας τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται.»

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διέκρινε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού τις 87 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν την συγκεκριμένη περίοδο, η απονομή μεταδόθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιέζουν να εξισωθεί διατροφικά το κρητικό ελαιόλαδο με τα αναψυκτικά!

Νοσοκομεία Κρήτης - κορωνοϊός: Η κατάσταση σε κλινικές και Εντατικές

Θάνατος Βαλυράκη: Η συγκλονιστική μαρτυρία διασώστη στο Ράδιο Κρήτη