Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τι λέει ο κουμπάρος του άτυχου Γιάννη...

Γιάννης Κατσούνας
 clock 15:44 | 11/05/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Τι είπε ο κουμπάρος του 34χρονου Γιάννη Κατσούνα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο της Μεσαράς αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι η κηδεία του Γιάννη γίνεται στις 5 το απόγευμα στο Φουρνοφάραγγο ενώ η σύζυγός του και η 9χρονη κόρη του, νοσηλεύονται στην Εντατική του Βενιζελείου και του ΠΑΓΝΗ αντίστοιχα.

Όπως είπε ο Στέλιος Καμνάκης, παιδικός φίλος και κουμπάρος του άτυχου 35χρονου πρόκειται για έναν άνθρωπο οικογενειάρχη, ο οποίος «δεν καθόταν στο τιμόνι αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ». 

Τα λόγια του κουμπάρου φαίνεται πως επαλήθευσαν και οι Αρχές, καθώς από τις πρώτες εκτιμήσεις, ούτε ο 35χρονος αλλά ούτε και ο οδηγός του άλλου οχήματος βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis