Κόσμος

Γερμανία: Άγρια δολοφονία άνδρα με ξίφος στη μέση του δρόμου

έγκλημα

Η αστυνομία της Γερμανίας προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με ιδιαιτέρως άγριο τρόπο έναν 36χρονο.

Οι πληροφορίες της DW, σοκάρουν. Ο συλληφθείς, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, επέφερε στο θύμα του απανωτά χτυπήματα με ένα «ξίφος».

Το RT αναφέρει πως το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από καυγά που φέρεται να ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών.

Το θύμα δέχθηκε πολλά χτυπήματα από το «ξίφος» και υπέκυψε στα τραύματά του.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος το έσκασε από το σημείο με ένα ποδήλατο.

Το έγκλημα έλαβε χώρα στην Στουτγκάρδη.

Κόσμος

Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού πωλούνται στη Βουλγαρία!

βουλγαρικό πιστοποιητικό

Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού σε πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πωλούνται στη Βουλγαρία.

Μπορεί να το αποκτήσει κάποιος, ακόμη και με ένα απλό τηλεφώνημα. Κλείνεις ραντεβού με γιατρό, πληρώνεις μέσω τράπεζας το ποσό που θα σου ζητήσει και λαμβάνεις μέσω email γνήσιο πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχεις κάνει το εμβόλιο.

“Αν πας στη Βόρεια Βουλγαρία, εκεί που δεν έχουν δουλειές και δουλεύουν για 20 Λέβα… Με 10 ευρώ ό,τι θες αγοράζεις. Πάει σε γιατρό, του λέει “δεν θέλω το εμβόλιο, πόσο θες για το εμβόλιο; 50 θες; θες άλλα 50 για να μου δώσεις βεβαίωση ότι μου το έκανες;” αναφέρει στο STAR άνθρωπος που γνωρίζει πώς δρουν τα κυκλώματα.

Η ταρίφα για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η ταρίφα αρχικά ήταν 500 ευρώ, τον Αύγουστο όμως έπεσε στα 300 ευρώ. Τα κυκλώματα, όπως λένε μάρτυρες, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος καθώς στη Βουλγαρία οι εμβολιασμοί γίνονται και από ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι είναι αδύνατον να ελεγχθούν.

Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία εξηγεί πως αυτό συμβαίνει γύρω από το Σαντάνσκι, ίσως επειδή βρίσκεται κοντά στα σύνορα.

Τα πιστοποιητικά από τη Βουλγαρία, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και στην Ελλάδα αφού είναι γνήσια και διαθέτουν μοναδικό barcode.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Επεισοδιακή καταδίωξη για παράνομο κυνήγι - Πυροβόλησε εναντίον θηροφυλάκων

ESPA BANNER