Ελλάδα

Ευρωπαϊκή Αγροτική Διακυβέρνηση και Ελληνική Γεωργία 

αγροτικά προϊόντα

Στην επιστημονική ημερίδα που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας JEAN MONNET του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Ευρωπαϊκή Αγροτική Διακυβέρνηση και Ελληνική Γεωργία» θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο Σπύρος Δανέλλης.

Στην ομιλία του, ο Βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι θα αναφερθεί στην «Ανάπτυξη Συλλογικών Μορφών Οργάνωσης». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 16:00-19:00 στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

programma_epistimonikis_imeridas_8.12.2015.jpg

programma_epistimonikis_imeridas_8.12.2015.jpg, by lamprakis

Ελλάδα

Βίντεο σοκ από την εισβολή ληστών σε σπίτι

ληστές

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας ηλικιωμένος στο Δήλεσι, που ήρθε αντιμέτωπος με ληστές μέσα στο σπίτι του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται πλήρως το περιστατικό το οποίο συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, άρπαξαν χρυσαφικά και τότε ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού προκειμένου να δει τι συμβαίνει και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές οι οποίοι πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω του.

Οι ληστές τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν αρκετές φορές. Μάλιστα ένας από αυτούς τον πάτησε διαδοχικά πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.

Ο ηλικιωμένος περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε αναφέροντας πως γλίτωσε ευτυχώς με μερικά μόνο ράμματα. «Ζω από τύχη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία στο Δήλεσι αναζητά τους δράστες και διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, έχοντας εξετάσει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανίστηκε η 16χρονη Σταματίνα

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

Τι πρέπει να κάνετε στον σκύλο ή την γάτα σας μέχρι τον Μάρτιο

 

ESPA BANNER