Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σημαντικά έργα στον Αναποδάρη Ποταμό

Αναποδάρης Ποταμός
 clock 17:48 | 23/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Την σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης, με προϋπολογισμό 933.581 ευρώ που αφορά την οριοθέτηση και διευθέτηση σε τμήματα του ποταμού Αναποδάρη και σε τμήματα μικρότερων ρεμάτων που συμβάλλουν σε αυτόν, συνολικού μήκους περίπου 10,3 χλμ., υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα, αφορά την οριοθέτηση τμήματος του ποταμού Αναποδάρη (κύριος κλάδος), με αρχή την νέα γέφυρα της επαρχιακής οδού 30 στα Πραιτώρια και πέρας κατάντη της γέφυρα Καλυβίων, τμημάτων μικρότερων ρεμάτων που συμβάλλουν στον κύριο κλάδο, και της δευτερεύουσας προς νότο πορείας του κύριου ρέματος, καθώς και μελέτη έργων διευθέτησης, την αντικατάσταση μιας γέφυρας, την μελέτη δύο νέων γεφυρών και την επικαιροποίηση της εγκεκριμένης μελέτης γέφυρας, την μελέτη τεχνικού σε κλάδο του ρέματος και τις υποστηρικτικές μελέτες.

Image
Αναποδάρης Ποταμός

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η αν. διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, η προϊσταμένη του τμήματος δομών περιβάλλοντος Π.Ε. Ηρακλείου Άννα Ροβίθη, το στέλεχος της υπηρεσίας Μαργαρίτα Μαυροκορδάτου, και η εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Κλαίρη Αμπουσελάμ.

 

Διαβάστε επίσης:

Μοιραία η πτώση από τη σκάλα για Ηρακλειώτη Αρχιμανδρίτη

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη ιδρύουν… κόμμα και κατεβαίνουν στις εκλογές (βίντεο)

..........................

 

Εκλογές 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κάλπη της 25ης Ιουνίου

Εκλογές 2023: Μάθε πού ψηφίζεις στις 25 Ιουνίου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis