Αθλητικά

O ποδηλατικός Γύρος Ισπανίας...αποκάλυψε φυτεία κάνναβης! (video)

imagehandler2_1.jpg

Απίστευτο περιστατικό στον Γύρο Ισπανίας, με το ελικόπτερο της διοργάνωσης να αποκαλύπτει την ύπαρξη φυτείας ινδικής κάνναβης σε οροφή κτιρίου!
Η ποδηλατική διοργάνωση βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή Ιγουαλάδα της Βαρκελώνης, όταν τα εναέρια πλάνα αποκάλυψαν το...μυστικό σε οροφή κατοικίας στην οδό Γέιδα.
Μετά την τυχαία αποκάλυψη, η ισπανική αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο και προχώρησε στην κατάσταση 40 δενδρυλλίων, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια σύλληψη, καθώς όπως αποκάλυψαν οι γείτονες, οι ένοικοι είχαν αδειάσει το σπίτι πριν από μερικές μέρες και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη!

Δείτε το video:

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».