Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες διαιτητών της Super League - Ποιός είναι ο Κρητικός διαιτητής

mosxou
 clock 13:49 | 03/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τους νέους πίνακες διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε γνωστούς σήμερα η ΚΕΔ και στη Super League θα υπάρχουν έξι νέα πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά θα είναι και ένας διαιτητής από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από την ΕΠΣ Λασιθίου. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μόσχου(foto) από το Λασίθι που θα εκπροσωπήσει το νησί μας σε διαιτητικό επίπεδο στη Super League καθώς ανέβηκε από την Super League 2.

Νέα πρόσωπα στους πίνακες είναι ο Ματσούκας από την Εύβοια που επέστρεψε στη Super League , ο Κουκούλας από την Λέσβο, ο Γιουματζίδης από την Πέλλα, o Μέγας από την Πιερία και ο Κόκκινος από την Χαλκιδική.

Πάντως η Κρήτη γενικότερα χάνει και ένα διαιτητή από την περσινή Super League καθώς ο Τσαγκαράκης υποβιβάστηκε στη Super League 2.

Aναλυτικά οι 19 διαιτητές της Super League για τη νέα σεζόν: 

1 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
2 ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
4 ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
5 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
6 ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ EYBOIAΣ N
7 ΖΑΜΠΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
8 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
9 ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
10 ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
11 ΜΟΣΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ N
12 ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ N
13 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
14 ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ N
15 ΦΩΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
16 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ N
17 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
18 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ N
19 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis