Πολιτικό Παρασκήνιο

Γεωργιάδης για καταλήψεις: Μόδα της Αριστεράς - Χαβαλές της κακιάς ώρας

άδωνις γεωργιάδης

Θέση για τις καταλήψεις στα σχολεία πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι καταλήψεις δεν γίνονται για τις αίθουσες και τις καθαρίστριες και σημείωσε ότι “οι καταλήψεις στην Ελλάδα είναι μία μόδα της Αριστεράς”.

“Οι καταλήψεις είναι χαβαλές της κακιάς ώρας. Αποτελεί μια μόδα. Βλέπετε σε σχολεία να μεθάνε, να έχουν χυδαία πανό και να πλακώνονται μεταξύ τους” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Τα συνειδητοποιημένα παιδιά δεν κάνουν κατάληψη. Τα συνειδητοποιημένα παιδιά διαβάζουν για να περάσουν στο πανεπιστήμιο”. Παράλληλα, τόνισε ότι η κα Κεραμέως χειρίζεται σωστά το θέμα των καταλήψεων και συμφώνησε με την απόφαση για επιβολή απουσιών σε όσους συμμετέχουν σε αυτές.

“Κάποτε στην Ελλάδα θα πρέπει να μάθουμε ότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες” είπε και πρόσθεσε ότι κανένας επιστήμονας δεν έχει πει πως τα τμήματα στα σχολεία πρέπει να είναι μικρότερα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Πολιτικό Παρασκήνιο

ΕΦΚΑ: Η ξαφνική επίσκεψη του υπουργού και οι μισοί υπάλληλοι που έλειπαν

ΕΦΚΑ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή και διαπίστωσε ξανά την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του οργανισμού.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν να βάλει μια τάξη στον ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.
Ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. «Να ξέρουν, θα μας βρουν απέναντί τους», ήταν τα λόγια του.

Η ανάρτησή του:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επιτροπή Βιοηθικής: Έσχατη λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και μόνο για υγειονομικούς

Πιλότος: "Θόλωσα και την έπνιξα. Έπνιξα τον σκύλο για να φανώ πειστικός"

Ηράκλειο: Στα "κάγκελα' οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων με το Δήμο - Τους ζητά ενοίκιο