Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτηση του Σπίρτζη ζητά η ΝΔ

νέα δημοκρατία
 clock 08:55 | 10/06/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη στον Real Fm 97,8 για το Ελληνικό σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον να παραιτηθεί.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Ο κ. Σπίρτζης "πονάει" για την ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση του Ελληνικού θεωρώντας το τίμημα πολύ μικρό. Ένα έργο πνοής για τους πολίτες, με χιλιάδες θέσεις εργασίας το καθυστερούν με τις ιδεοληψίες τους και την ανικανότητά τους.
Αφού ο κ. Σπίρτζης δεν μπορεί ας παραιτηθεί. Ή ας τον παραιτήσει ο Πρωθυπουργός. Η Κυβέρνηση αυτή Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει κανείς τους».
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis