Τις πληγείσες περιοχές του Οροπεδίου Λασιθίου θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα 05/10, ο Γραμματέας Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μπουλέκος, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, μετά τις σοβαρές καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην αγροτική παραγωγή και τις υποδομές.
Το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει αυτοψία στον πλημμυρισμένο κάμπο και σε κρίσιμες υποδομές και θα συναντηθεί με τη Δημοτική Αρχή, παραγωγούς και τοπικούς φορείς.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν η άμεση καταγραφή των ζημιών, οι δίκαιες και έγκαιρες αποζημιώσεις, η αποκατάσταση των υποδομών και η αντιπλημμυρική θωράκιση του Οροπεδίου, καθώς και τα ζητήματα διαχείρισης των υδάτων και του Αποσελέμη.
Στόχος της επίσκεψης είναι η καταγραφή των πραγματικών αναγκών και η διεκδίκηση συγκεκριμένων λύσεων για τους ανθρώπους και την επόμενη μέρα του Οροπεδίου.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη - κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί
Ηράκλειο: Θρήνος για τον Νίκο και τον Κώστα, τα δύο νέα παιδιά που "έσβησαν" στην άσφαλτο
Κρήτη - κακοκαιρία: Μετρούν ζημιές σε όλο το νησί - Καταστροφές άνευ προηγουμένου
Γούβες: Η στιγμή που αυτοκίνητα παρασύρονται από χείμαρρο (βίντεο)
Κρήτη: Μέσα σε 42 ώρες έριξε τη βροχή ενός ολόκληρου έτους! - Δείτε την περιοχή