Κρήτη

Κρήτη: Θλίψη για τον πρώην κοινοτάρχη

θλίψη

Θλίψη σκόρπισε στο Μαλεβίζι ο θάνατος του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Κεραμουτσίου. Γεωργίου Εμμ. Βίστη. Για το λόγο αυτό, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα εκτάκτως:

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μανώλης Αντονωγιαννάκης ενημέρωσε το Σώμα σχετικά με την σπουδαία προσφορά του εκλιπόντα που διετέλεσε κοινοτάρχης Κεραμουτσίου επί σειρά ετών, τόσο στην κοινωνική όσο και στην πολιτική ζωή του τόπου. Ως ύστατο φόρο τιμής για το σημαντικό έργο που προσέφερε στην περιοχή, το Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου, ομόφωνα αποφάσισε:

Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της 26/06/2017.
Τη Δημοτική δαπάνη τελών ενταφιασμού του πρώην Κοινοτάρχη.
Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του.
Να παρευρεθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στην εξόδιο ακολουθία του.

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!