Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
ΒΟΑΚ: Οδήγηση για γερά νεύρα - Σημειωτόν τα αυτοκίνητα (εικόνες)
έργα στην Παντάνασσα
 clock 12:00 | 13/09/2025

Αυξημένη κίνηση, στα όρια του κυκλοφοριακού χάους, παρατηρείται από νωρίς το πρωί σήμερα επί του ΒΟΑΚ από το ύψος της διασταύρωσης στην Αγία Πελαγία μέχρι τη Γέφυρα της Παντάνασσας.

Αιτία, σύμφωνα με μαρτυρίες ακροατών του Ράδιο Κρήτη, τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή καθώς έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Image
έργα στην Παντάνασσα

(Από τα έργα στην Παντάνασσα) 

Image
Κίνηση

(Οδήγηση για γερά νεύρα) 

Image
έργα στην Παντάνασσα

(Τα έργα στη γέφυρα της Παντάνασσας) 

Image
Κίνηση

Οι αναφορές προς το σταθμό μας είναι πολλές και αυτό που ζητούν οι διερχόμενοι οδηγοί είναι την παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να ξεμπλοκάρει ο δρόμος και να απελευθερωθεί η κίνηση. 

Image
ΒΟΑΚ

 

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια: Βαριές διώξεις στον 27χρονο για την φονική σύγκρουση

Ηράκλειο: Θρήνος για τα δύο κορίτσια που "'έσβησαν" στην άσφαλτο...

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis