Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Θρήνος για τα δύο κορίτσια που "'έσβησαν" στην άσφαλτο...
κορίτσι πένθος (φωτογραφία από create.vista.com)
 clock 08:30 | 13/09/2025

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην Κρήτη, καθώς δύο νέες γυναίκες, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. '

Τα δύο περιστατικά επαναφέρουν με οδυνηρό τρόπο στο προσκήνιο το βαρύ αποτύπωμα της ασφάλτου στο νησί, όπου από την αρχή του έτους έχουν χάσει τη ζωή τους 22 άνθρωποι.

Το δυστύχημα στα Μάλια με θύμα τη 23χρονη Μαρία 

Το ξημέρωμα της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου, η 23χρονη Μαρία Λογοθέτη οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα της στην οδό Γραμματικάκη στα Μάλια, όταν συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο που οδηγούσε 27χρονος αιγυπτιακής υπηκοότητας. Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, σκορπίζοντας βαρύ πένθος σε οικογένεια, φίλους και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Χερσονήσου.

Image
μαρια λογοθετη - θυμα τροχαιου

(Η 23χρονη Μαρία Λογοθέτη)

Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 11 το πρωί, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι.

Η τραγωδία στον ΒΟΑΚ με θύμα 20χρονη από την Ουκρανία

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε νέο θανατηφόρο δυστύχημα στο 162ο χιλιόμετρο του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Κουτουλουφαρίου.

Η 20χρονη Arina Kniaz από την Ουκρανία επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος Έλληνας. Η νεαρή τραυματίστηκε θανάσιμα και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου.

Image
Αρίνα

(Η 20χρονη Arina Kniaz)

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε πεζή στην εθνική οδό.

Μαύρος απολογισμός στην Κρήτη

Τα δύο τραγικά περιστατικά έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα θυμάτων της ασφάλτου στην Κρήτη.

Από την αρχή του 2025, 23 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο νησί, αριθμός που προκαλεί σοκ και έντονο προβληματισμό.

Δύο κορίτσια, γεμάτα όνειρα και σχέδια για το μέλλον, δεν πρόλαβαν να τα ζήσουν.

Η Μαρία και η 20χρονη Αρίνα βρέθηκαν ξαφνικά στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, και η άσφαλτος έκοψε το νήμα της ζωής τους.

Οι οικογένειές τους βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ φίλοι και γνωστοί μιλούν για χαμόγελα που έσβησαν άδικα και για ζωές που δεν πρόλαβαν να ανθίσουν.

(φωτογραφία από create.vista.com)

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βραδινή επιχείρηση για δεκάδες μετανάστες - Πάνω από 250 σε μία μέρα

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Κάτιας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis