Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 17χρονος για τον εμπρησμό περιπολικού της Τροχαίας

περιπολικο
 clock 08:20 | 08/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας 17χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μεσολόγγι, για τον εμπρησμό περιπολικού οχήματος της Τροχαίας, που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος κατηγορείται για εμπρησμό, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το περιστατικό είχε συμβεί τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου, όταν είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του περιπολικού ένα γκαζάκι με εύφλεκτο υγρό και από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα.

 

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Χαροπαλεύει η γυναίκα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis