Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: "Δύσκολα θα παντρευόμασταν"
γερονικολου
 clock 19:00 | 23/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην αγκαλιά του Φάνη" και απάντησε αν σκέφτεται τον γάμο με σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Δύσκολα θα παντρευτούμε με την Κατερίνα Γερονικολού. Εδώ και χρόνια έχει κάνει πρόταση η Μιμή Ντενίση να μας παντρέψει. Αν δεν μπορούσε η Μιμή να γίνει κουμπάρα, θα ακύρωνα τον γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζηλεύω αν δεν δοθούν οι αφορμές. Μόνο αν προκύψει κάτι. Εγώ ως άνθρωπος ζηλεύω, αλλά θα πρέπει να μου δοθεί η κατάλληλη αφορμή και δεν έχει δοθεί», τόνισε.

Διαβάστε επίσης 

Πετρετζίκης: Η εξομολόγηση για τα παιδιά του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis