Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Νεφελούδης - Οι γιατροί πρόλαβαν το έμφραγμα

νεφελούδης
 clock 12:30 | 11/12/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» νοσηλεύεται ο Γ.Γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το avgi.gr, ο κ. Νεφελούδης εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω έντονης δυσφορίας. Έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.
Υποβλήθηκε άμεσα και επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης μέσω αγγειοπλαστικής. Το μεσημέρι του Σαββάτου εξήλθε από την ΜΕΘ και παραμένει πλέον σε τακτική ιατρική παρακολούθηση σε θάλαμο νοσηλείας, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. 
Μετά την ανάρρωσή του αλλά και μια απαιτούμενη από τους γιατρούς ολιγοήμερη ανάπαυση, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Ανδρέας Νεφελούδης έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και συνεργάτες του, για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis