Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: "Αυτές είναι οι επιλογές της Κυβέρνησης της ΝΔ. Να πληρώνουν οι πολλοί και να ωφελούνται οι λίγοι"

χαρης μαμουλακης
 clock 21:47 | 28/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Με αφορμή τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ουσιαστική ιδιωτικοποίηση του μεταφορικού έργου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης της ΝΔ που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των αστικών λεωφορείων στην Αττική, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προβλέποντας μάλιστα και επιδοτούμενη από Ευρωπαϊκούς πόρους «προίκα».

Το Ελληνικό Δημόσιο ανέθεσε για 8 χρόνια σε ιδιώτες το μεταφορικό έργο περισσοτέρων των 60 γραμμών με χρηματοδότηση 385.500.000 ευρώ, τους παρέχει την επιλογή παράτασης για άλλα 4 χρόνια, ενώ τους παραχωρεί και τα νέα λεωφορεία, που αγοράστηκαν με Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους.

Αυτές είναι οι επιλογές της Κυβέρνησης της ΝΔ. Να πληρώνουν οι πολλοί, οι Έλληνες και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, για να επωφελούνται οι λίγοι. Κλασική ΝΔ. Κλασικός Κυριάκος Μητσοτάκης.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέρασε με οριακή πλειοψηφία η πρόταση Κασσελάκη για αλλαγές προσώπων - Νέος πρόεδρος ΚΟ ο Νίκος Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Η λογική του "δώσε κάτι παραπάνω να κάνεις τη δουλειά σου" διαπνέει την πολιτική της κυβέρνησης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis