Πολιτική

Καραγκούνης: Κανένας ανασχηματισμός και καμία αναπαλαίωση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση

karagounis.jpg

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στη συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής", αναφέρει ότι «κανένας ανασχηματισμός και καμία αναπαλαίωση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές».

Χαρακτηρίζει την διερεύνηση της υπόθεσης με τα πυρομαχικά στην Σ. Αραβία «βάσιμη», ενώ εκείνη της Novartis «κατασκευασμένη εργολαβία σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων» και σημειώνει ότι ευθύνη της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή είναι η εγγύηση ότι «ο θεσμός της Προανακριτικής δεν θα λειτουργήσει ως "πλυντήριο" πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Ακόμα ο κ. Καραγκούνης εκφράζει την συμφωνία του με τις μηνύσεις που υπέβαλαν πολιτικά πρόσωπα όπως ο Α. Σαμαράς αναφέροντας ότι αν ήταν στην θέση τους θα έπραττε ακριβώς το ίδιο «γιατί, φυσικά, θα ήξερα ότι αδίκως κατηγορούμαι».

Ο κ. Καραγκούνης στην συνέντευξή του εκτιμά ότι η Τουρκία είναι επικίνδυνη εξαιτίας των αντιφάσεων που την κατατρύχουν σε ότι αφορά τον προσανατολισμό της και εκφράζει την ελπίδα ότι «το ΝΑΤΟ και η δυτική συμμαχία τελικά, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά σε όλα αυτά τα αστάθμητα».

Τέλος, ως προς το θέμα της επιδότησης ενοικίου σε βουλευτές και υπουργούς, είπε ότι "αυτό που προκάλεσε την κοινή γνώμη δεν ήταν η ιδιότητα των εμπλεκομένων ως υπουργών, αλλά η ιδιότητά τους ως εκατομμυριούχων. Υπουργός που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, υπό προϋποθέσεις στέκεται. Εκατομμυριούχος που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, δεν στέκεται!».

Πολιτική

Ευχές της Ν. Κεραμέως προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Νίκη Κεραμέως

«Να πετύχουν όσα επιθυμούν», ευχήθηκε σε όσες και όσους συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Κεραμέως πρόσθεσε, πως οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδειξαν, ότι «ξεπερνώντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες των τελευταίων δυο χρόνων, τίποτα δεν μπορεί να τις και τους εμποδίσει από το να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται». Για αυτό το λόγο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, που τους στήριξαν σε όλη τη διαδρομή.

 «Μπροστά σας έχετε όλες τις προοπτικές, το μέλλον σας ανήκει. Καλή επιτυχία», κατέληξε η κ. Κεραμέως.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτόπαπας: Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών εργοδοτών

G7: Συμφωνία για την παροχή 1 δισ. δόσεων εμβολίων το 2022