Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ελένη Βατσινά: Συναντήθηκε με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

βατσινα - αστυνομικοι
 clock 21:21 | 05/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά.

Ένα μήνα μετά την κοινοποίηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του υπομνήματος των ένστολων - εν ενεργεία και εν αποστρατεία - κι ενώ ο Υπουργός δεν έχει ακόμη απαντήσει επί των συγκεκριμένων ζητημάτων που τίθενται, η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΕΑΥΝΗ, ενόψει της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2025.

Αφού η βουλευτής συνεχάρη το νέο Συμβούλιο για την εκλογή του και την ανάληψη των καθηκόντων του, στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν ζητήματα οικονομικά και θεσμικά, για τα οποία πάγια τακτική της βουλευτή είναι η στήριξη της οδού της διεκδίκησης που ακολουθούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

Μισθολογικές αυξήσεις, αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματος, επαναφορά δώρων και επιδόματος αδείας, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, αστυνομικά οχήματα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, μερικά μόνο από τα "ανοιχτά" ζητήματα τα οποία η βουλευτής δεσμεύτηκε να διατηρήσει στην επικαιρότητα, κοινοβουλευτικά, διεκδικώντας απαντήσεις και την ικανοποίηση των αιτημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Βηρυτό την Παρασκευή ο Μητσοτάκης - Τι θα συζητήσουν με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ανδρουλάκης: Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε σε πολλά με τον κ. Μητσοτάκη, όμως συμφωνήσαμε σε αρκετά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis