Η ώρα της απολογίας έφτασε για την 33χρονη γυναίκα που το βράδυ της περασμένης Τρίτης συγκλόνισε τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, όταν πέταξε στα σκουπίδια, δεμένο μέσα σε σακούλα, το μωρό που μόλις είχε φέρει στον κόσμο.
Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απόπειρας παιδοκτονίας και σήμερα Ανακρίτια και Εισαγγελέας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταβούν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη, προκειμένου ίδια να απολογηθεί για τις πράξεις της.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και πρέπει να λάβει αγωγή, θέση που θα υποστηρίξει και η ίδια κατά την απολογία της.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Συγκλονίζει η διασώστρια του ΕΚΑΒ για το βρέφος στα σκουπίδια (βίντεο)
Κρήτη: Τραγικό τέλος στην αναζήτηση - Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν