Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τριπλάσια χρέωση στο νερό - Καταγγελία αναγνώστη

δευαη

Καταγγελία τόσο για υπέρογκο λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ όσο και για προσβλητική συμπεριφορά των υπαλλήλων, όταν πήγε στην υπηρεσία για να δει τι ακριβώς συνέβαινε, κάνει αναγνώστης.

Η καταγγελία:

Την 26/02/2020 έλαβα από τα ΕΛΤΑ τον τρέχοντα λογ/σμό της ΔΕΥΑΗ για την κατανάλωση νερού με ημ/νία έκδοσης του λογ/σμού την 21/02/2020 και με τελευταία ένδειξη κατανάλωσης 2.509 αναφέροντας σαν καταναλωθείσα ποσότητα 91 κυβικά. Αμέσως πήγα στο ρολόι του νερού και ενώ ήδη είχε περάσει μία εβδομάδα από την ημ/νία έκδοσης του λογ/σμού, η αναγραφόμενη ένδειξη ήταν 2.475, δηλαδή 34 κυβικά λιγότερα, ο δε λογ/σμός ήταν διπλάσιος του συνήθους.
Επειδή το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται τακτικά, την επόμενη 27/02/2020 πήγα στη ΔΕΥΑΗ στον βιολογικό καθαρισμό Ηρακλείου, στην αρμόδια υπηρεσία, να ζητήσω εξηγήσεις και ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι αρμόδιοι υπάλληλοι και προϊστάμενοι, με έβγαλαν παλαβό. Ανάμεσα στα άλλα, μου είπαν ότι ενδέχεται όταν πήγε ο καταμετρητής να μετρήσει, το ρολόι να ήταν θαμπό και δεν έβλεπε την ένδειξη οπότε έβαλε το μέσο όρο της κατανάλωσης. Όταν τους είπα ότι το φαινόμενο επαναλαμβάνεται τακτικά και μου έρχονται διπλάσια ποσά γι’ αυτό ήρθα να παραπονεθώ, με ρώτησαν «έχεις ξαναέρθει να παραπονεθείς εδώ;». Τους είπα είναι η πρώτη φορά. Τότε μου απάντησαν: «Ε τότε να μην παραπονιέσαι». Δηλαδή σε όποιον παραπονιέται, δεν θαμπώνει το ρολόι του και έχει στο λογ/σμό του τη σωστή ένδειξη και οι υπόλοιποι χρεώνονται με ένα τυχαίο νούμερο; Αλλά ούτε και ο μέσος όρος τον οποίο υποτίθεται υπολόγισαν είναι ο πραγματικός, αφού ο πραγματικός μέσος όρος κατανάλωσης, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, είναι περίπου 28 κυβικά και αυτοί υπολόγισαν 91 (!). Και αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, μου συμπεριφέρθηκαν αγενέστατα, προσβλητικά, όπως δεν αρμόζει σε υπαλλήλους δημόσιας υπηρεσίας.

Σωτήρης Πετράκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!
Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες