Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Της έκλεψαν τους κωδικούς και έστελναν μηνύματα για..."οικονομική βοήθεια"

ηλεκτρονική απάτη

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου μία 41χρονη, η οποία δέχθηκε "επίθεση" από απατεώνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Επιτήδειοι υπέκλεψαν τους κωδικούς της, μπήκαν στο inbox και έστειλαν μαζικά μηνύματα στους φίλους της ότι βρισκόταν σε μεγάλη ανάγκη και χρειαζόταν την οικονομική τους βοήθεια!

Μάλιστα ένας 35χρονος φίλος της ανταποκρίθηκε άμεσα και έβαλε στον λογαριασμό που είδε στο μήνυμα, 200 ευρώ, τα οποία φυσικά κατέληξαν στις τσέπες των απατεώνων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή και η γυναίκα με το που αντελήφθη την απάτη έσπευσε μαζί με τον φίλο της να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!