Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δωρεά... ζωής, ενισχύοντας τον ιατρικό εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας

paradosi.jpg

Σε μια δωρεά ζωής που θα προσφέρει πολλά στον τομέα της πρόληψης και στην ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου προχώρησε πριν από μερικές μέρες η οικογένεια Μανουρά.
Η οικογένεια Μανουρά, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, διαπιστώνοντας την έλλειψη του μηχανήματος μετά από ένα περιστατικό υγείας ενός μέλους της οικογένειας, δώρισε στο Κέντρο Υγείας του Αρκαλοχωρίου ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα υπερήχων το οποίο δίδει τη δυνατότητα στους χρήστες -ιατρούς να προσφέρουν άμεσες, γρήγορες και ολοκληρωμένες εξειδικευμένες εξετάσεις, διαμέσου μιας σταθερής και εξαιρετικής ποιότητας εικόνας.
 

Παράλληλα το μηχάνημα της δωρεάς της οικογένειας παρέχει τη δυνατότητα μείωσης του χρόνου εξέτασης, η οποία πραγματοποιείται πλέον ευκολότερα και αποτελεσματικότερα στο Κέντρο Υγείας του Αρκαλοχωρίου.

Η σεμνή τελετή παράδοσης του μηχανήματος των υπερήχων από τον Στεφανή Μανουρά, πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές και το μηχάνημα παρέλαβε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου κ. Μαρία Μπαθιανάκη, η οποία αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Μανουρά για τη σημαντική αυτή δωρεά τόνισε ότι «το μηχάνημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου να αναπτύξει σημαντικές ιατρικές δραστηριότητες και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν».
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργαζόμενοι επισιτισμού - τουρισμού: Από το Ηράκλειο στην Αθήνα για την πανελλαδική απεργία

 Επισιτισμού Τουρισμού

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελληνία Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού στις 10 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, στις 12μ.μ., έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή των Ελλήνων. Εκεί, θα παραδοθεί ψήφισμα στους αρμόδιους με τα αιτήματα του κλάδου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

"Όπως είχαμε από την αρχή της υγειονομικής και κοιωνικο-οικονομικής κρίσης  ανακοινώσει οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έρθουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, σας γνωρίζουμε πως η αναχώρηση θα γίνει στις 9 Ιουνίου το βράδυ με την ΑΝΕΚ και η επιστροφή στις 10 Ιουνίου το βράδυ από Πειραιά προς Ηράκλειο.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 32€ μετ' επιστροφής. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου μας στο 6937199513".