Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο 71χρονος - Η παλαιότερη καταδίκη και οι δυο ταυτότητες

Image
Σαλαμίνα 71χρονος
 clock 09:11 | 08/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά ο 71χρονος για τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας στο σπίτι της στη Σαλαμίνα την περασμένη Τρίτη (6/12), ενώ την ίδια μέρα, συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν το ύστατο χαίρε στην άτυχη 43χρονη.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος την εκτέλεσε με καραμπίνα με δύο πυροβολισμούς: Έναν στην κοιλιά και έναν στο θώρακα με τη γυναίκα να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, ούτε «μάσησε» τα λόγια του όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

 

Σαλαμίνα: Καταδικασμένος που δεν συνελήφθη ποτέ ο γυναικοκτόνος

Ο γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης το 2019 για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Ωστόσο, δεν είχε συνελήφθη ποτέ.

Το 2009 φέρεται να άλλαξε ταυτότητα, δηλώνοντας μάλιστα διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός. Στο δικαστήριο δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας, παρότι είχε δηλώσει απώλεια της ταυτότητάς του, και έτσι η ταυτότητα που «έφερε» μέχρι τώρα είχε λευκό ποινικό μητρώο.

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις φίλης της 43χρονης

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωνε η Γεωργία στα χέρια του 71χρονου προέβη φίλη της 43χρονης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε ότι η Γεωργία είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον γυναικοκτόνο και ότι ο δράστης φερόταν απρεπώς και στο παιδί της.

Η φίλη της δολοφονημένης Γεωργίας αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφος του θύματος έβριζε το ανήλικο αυτιστικό παιδί της, «του έπιανε τα γεννητικά του όργανα, το πείραζε και του έριχνε καρπαζιές στο κεφάλι».

Όπως αποκάλυψε, πολλές φορές έβλεπε την Γεωργία να φορά γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά καθώς τα μάτια της ήταν μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα, αλλά εκείνη τον κάλυπτε συνέχεια.

«Τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα»

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός, που η φίλη της Γεωργίας πήρε τηλέφωνο τον 71χρονο δολοφόνο πριν εκείνος συλληφθεί και τον ρώτησε τι έκανε. Εκείνος αρχικά εμφανίστηκε ανήξερος, και όταν του είπε ότι η Γεωργία είναι νεκρή, της απάντησε: «ε, πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη».

Η φίλη της Γεωργίας ανέφερε ότι από την ΕΛ.ΑΣ. της ζήτησαν να του τηλεφωνήσει ξανά, ώστε να εντοπίσουν το στίγμα του.

«Τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα, μπαπ, μπαπ, μπαπ. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου, νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα», είπε ο 71χρονος στη φίλη της Γεωργίας, όπως αποκάλυψε η ίδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επόμενη ημέρα της επίσκεψης Ερντογάν- Ραντεβού το... 2024, οι σχέσεις καλής γειτονίας & το μεταναστευτικό

Σε κρίσιμη κατάσταση αστυνομικός σε επεισόδια - Ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στη μηριαία αρτηρία

Γαύδος: Στις παιδικές κατασκηνώσεις οι 27 μετανάστες που διασώθηκαν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis