έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές και η αλήθεια απειλεί να βγει στο φως. Ένα σοβαρό ατύχημα, μυστικές σχέσεις και παρασκηνιακά παιχνίδια φέρνουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πράξεών τους, στη δραματική σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς».
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Ο Παρασκευάς ζητάει συγγνώμη από τη Φρύνη, της μιλάει για την ανασφάλειά του και της υπόσχεται να σταματήσει να την κατασκοπεύει. Δεν θα κρατήσει, όμως, την υπόσχεσή του και θα την παρακολουθήσει πάλι την ώρα που εκείνη θα πηγαίνει στο ραντεβού της με τον Κωνσταντίνο.
Ο Παυλής, αφού έχει πει στη Δάφνη ότι βάζει μπροστά το διαζύγιο, εξομολογείται στην Ερωφίλη πόσο πολύ ερωτεύτηκε και αγάπησε τη γυναίκα του. Η Φρύνη και ο Κωνσταντίνος έρχονται ακόμα πιο κοντά και σχεδιάζουν να περάσουν ένα διήμερο στην Αθήνα. Μια νέα αστυνομικός, η Μυρτώ (Κατερίνα Μπαξεβανάκη), πηγαίνει στη Μάνη για να υπηρετήσει στο Τμήμα και ο Κουράκος την υποδέχεται.
Διαβάστε επισης
Οικονόμου: «Δεν θα ξεχάσω την ημέρα που είδα τον γιο μου στο ίδρυμα, ήταν συγκλονιστική στιγμή»