Ελλάδα

Τα πτυχία στους νέους και νέες Μόνιμους Λοχίες επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ

maxresdefault.jpg

Τα πτυχία στους νέους και νέες Μόνιμους Λοχίες τάξης 2019 «Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αθανάσιου Σακέττα», επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεωργιος Καμπάς, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 160 νέοι Μόνιμοι Λοχίες εκ των οποίων 134 από την Ελλάδα (92 άντρες και 42 γυναίκες) και 26 από την Κύπρο (23 άντρες και 3 γυναίκες).

Στην τελετή παρέστησαν ο διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, των τοπικών αρχών και λοιπών φορέων της πόλης της Τρικάλων, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεοορκισθέντων.

Ελλάδα

Αύριο η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Μαθηματικά.jpg

Πραγματοποιείται αύριο στην Αθήνα η 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, με τη συμμετοχή επτά μαθητών από το Ηράκλειο, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς “Θαλής” και “Ευκλείδης”. 

Η τελετή απονομής των βραβείων των μαθητών που θα διακριθούν, θα γίνει στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου στην Αθήνα την Κυριακή 23 του μήνα. 

Όλοι οι μαθητές που διακρίθηκαν στους φετινούς διαγωνισμούς μας θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στο Ηράκλειο προς το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.