Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Για χατίρι σου ξημερώνει» τραγούδησαν κάτοικοι της Φορτέτσας στον Γιάννη Κουράκη

3_kourakis_fortetsa.jpg
 clock 14:30 | 15/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Υπό τους ήχους της Χορωδίας «Συνοικία Ονείρων» του Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας έγινε δεκτός στην ιστορική συνοικία ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» Γιάννης Κουράκης.
Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στο βεβαρημένο πρόγραμμα των περιοδειών του Συνδυασμού, με τους ανθρώπους του Συλλόγου, υπό την προεδρία του Γιώργου Γιαννίκα , με τη Χοράρχη Τζούλια Μαρμαρέλη και τα μέλη της Χορωδίας που δημιούργησε η Δέσποινα Κατεχάκη, να φτιάχνουν μία ζεστή ατμόσφαιρα. 

Ο Γιάννης Κουράκης, άκουσε τη Χορωδία να του τραγουδά το γνωστό τραγούδι της Ζωής Φυτούση, «Για χατίρι σου ξημερώνει», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, που απέδωσε εξαιρετικά το μουσικό συγκρότημα του Εμμανουήλ Σίγμα.

 

Εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή, ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τα μέλη της Χορωδίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου και του συγκροτήματος, ενώ στον χαιρετισμό του στάθηκε ιδιαίτερα στον σχεδιασμό της Δημοτικής Κίνησης για ενίσχυση του Πολιτισμού με έμπρακτη στήριξη των Συλλόγων και των Σωματείων.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis