Αθλητικά

Παγκόσμιο Ντόχα: Αποκλείστηκε η Βασιλείου

vasileioy.jpg

Εκτός ημιτελικών των 400 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα  έμεινε η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Βασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των σπριντ ήρθε στην έβδομη θέση στην πέμπτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με χρόνο 52.31 που δεν ήταν ποτέ αρκετός να της δώσει το «εισιτήριο» για επόμενο γύρο.
Εκτός έμεινε και η Κύπρια, Ελένη Αρτυματά. Εκτός ημιτελικών στα 200μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα, έμεινε η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στην 6η σειρά του προκριματικού και κατετάγη 6η με 23:48

Πέρασε ο Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης πήρε μία θέση στον ημιτελικό των 110 μέτρων μετ'εμποδίων.
Με χρόνο 13.43 ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε τρίτος στη σειρά του στα 110 μέτρα μετ'εμποδίων, ενώ ο πρώτος στην σειρά του ήταν ο Αμερικανός Χόλογουεϊ που τερμάτισε με χρόνο 13.22.
 

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».