Πολιτικό Παρασκήνιο

Προεδρικό Μέγαρο: Η γατούλα της Σακελλαροπούλου έκανε «κατάληψη»

Γατούλα Σακελαροπούλου

Η παρουσία της έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο Προεδρικό Μέγαρο...
Ο λόγος για την Καλυψώ... τη διάσημη -πλέον- γατούλα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία φαίνεται να έχει κάνει κατάληψη για τα καλά στο γραφείο της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πάντα έτοιμη να ποζάρει η υπέροχη γατούλα της κυρίας Σακελλαροπούλου, έχει καταφέρει να γνωρίσει και να «κερδίσει» όλους τους καλεσμένους του Μεγάρου.
Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα, η γλυκύτατη Καλυψώ φαίνεται να παρατηρεί την «αφεντικίνα» της σε κάποιο εξώφυλλο περιοδικού.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: 

Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης - Το μήνυμά του

Ηράκλειο: Θα αλλάξουν τα ... φώτα σε 87 κτίσματα

Κρήτη - Δασικοί χάρτες: Δήμοι χαρακτηρίζονται... δάση και ποτάμια... εξαφανίζονται!

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Στην Κρήτη τα Study Days του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Βαγγέλης Μεϊμαράκης,Αστορια

Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη. Είναι τιμητικό, φέτος, να επιλέγεται η Ελλάδα για ένα τέτοιο σημαντικό πολιτικό γεγονός.

Μετά από εισήγηση και συνεννόηση του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον Πρόεδρο Μάνφρεντ Βέμπερ, το Προεδρείο και τους Επικεφαλής των Εθνικών Αντιπροσωπειών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ, σήμερα, αποφάσισε την διοργάνωση των “Study Days”, στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.  Από τα θέματα στην ατζέντα ξεχωρίζει η συζήτηση για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τον ρόλο της και την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων.

Σημειώνεται ότι τα “study days” θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, στην Κρήτη, με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεϊμαράκης για το 2015: Μας οδηγούσαν στο Νομισματοκοπείο για να κόψουν δραχμή

Τσιάρας: Μετά τα Γλυκά Νερά η υφ' όρων απόλυση θα γίνεται στα 4/5 έκτισης της ποινής

Μητσοτάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Δίνει δύναμη στον εργαζόμενο