Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στο έλεος των ανέμων η Κρήτη: Έπεσαν δέντρα, στύλοι και μπαλκόνια

στυλος Ρεθυμνο
 clock 18:33 | 16/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι θυελλωδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει στο ρέθυμνο πτώσεις δέντρων, κλαδιών μέχρι και μπαλκονιών, που ευτυχώς δεν οδήγησαν σε τραυματισμούς πολιτών.

Το πρωί στον επαρχιακό δρόμο της Αργυρούπολης ένα δέντρο έπεσε στον δρόμο παρασύροντας και στύλο της ΔΕΗ. Έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου μαζί με συνεργείο της ΔΕΗ και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Image
στυλος Ρεθυμνο

Λίγο αργότερα στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σφακακίου ένα κλαδί δέντρου έπεσε στο παρμπρίζ διερχόμενου Ι.Χ.Φ., χωρίς ευτυχώς να προκληθεί τραυματισμός.

Έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, όμως γρήγορα -χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστικών- δυνάμεων απομακρύνθηκε το κλαδί και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Image
στυλος Ρεθυμνο

Στην Κυριάννα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για την κατάρρευση τμημάτων δύο μπαλκονιών, ενώ αργότερα ένα αλμυρίκι στον Αδελιανό Κάμπο έπεσε στον δρόμο, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Τέλος, γύρω στις 3 η υπηρεσία κλήθηκε για την απομάκρυνση ενός ακόμα μεγάλου κλαδιού από δέντρο, που έπεσε στο χωριό Αλεξάνδρου Χάνι.

Όσο οι άνεμοι συνεχίζουν να είναι θυελλώδεις, οι πολίτες είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στους δρόμους.  

Πηγή: goodnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Τραγικό εργατικό δυστύχημα - Έπεσε σωλήνας στο κεφάλι του και τον σκότωσε

 Ηράκλειο: Ψησταριά έπεσε πάνω του και τον έστειλε στο ΠΑΓΝΗ - "Ζω από τύχη" λέει στο ekriti

Ηράκλειο: Σταματά η ανάπλαση της Δελημάρκου στην Αγία Τριάδα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis