Κρήτη

Παραδόθηκε στον Δήμο η μελέτη αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου στην Κιτροπλατεία

Παραδόθηκε στο Δ. Αγ. Νικολάου η μελέτη αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου

Παραδόθηκε στον Δήμο Αγίου Νικολάου, από την εκπρόσωπο της MIRUM Α.Ε κ. Έλενα Ιβασκό, η μελέτη αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου στην περιοχή της Κιτροπλατείας.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια ,όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επαναφοράς της περιοχής στο κέντρο του τουριστικού γίγνεσθαι, που καταδεικνύει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος, στην προκειμένη περίπτωση η εταιρεία MIRUM, στηρίζει την περιοχή και το
αποδεικνύει έμπρακτα τόσο με την ενέργεια αυτή, όσο και με την συνδρομή της, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις του δήμου.

Η κ. Ιβασκό, παραδίδοντας την μελέτη στον Δήμαρχο, τόνισε ότι για την εταιρεία και ειδικά για τον κ. Vitaly Borisov, η επένδυση δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο παρωχημένο σχήμα. Η επιχειρηματική δραστηριότητα για τη MIRUM είναι μια πολυδιάστατη διαδικασία, συνυφασμένη με τη συμμετοχή στα κοινά, τη συνεισφορά στην τοπική κοινότητα, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και των ανέσεων των κατοίκων της περιοχής μας, την προώθηση πολιτιστικών δράσεων, τη στήριξη του αθλητισμού, των νέων και ηλικιωμένων, την προστασία και τη βελτίωση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κιτροπλατείας, επεσήμανε, δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό έργο υποδομής. Συμβάλλει παράλληλα και στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης του Αγίου Νικολάου. Η ίδια εξέφρασε την ευχή, το έργο αυτό να κάνει την πόλη, ακόμη πιο όμορφη και περισσότερο ελκυστική.

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη, σήμερα Σάββατο

θάλασσα παραλία γλάροι

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου, στην Κρήτη.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 ως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.