Κρήτη

Ηράκλειο

Με ομιλία στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα

2_3.jpg

Με ομιλία στην πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ και γλέντι σε παραδοσιακούς κρητικούς και λαϊκούς σκοπούς, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η περιοδεία που πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην Κρήτη.

«Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», ήταν το σύνθημα που «υποδέχθηκε» τον ΓΓ της ΚΕ στον χώρο της συνεστίασης.

Αλλά και ο Δ. Κουτσούμπας έκλεισε την ομιλία του με μια μαντινάδα, δανεισμένη από τον Δημήτρη Περυσινάκη,

Όλη η ζωή μας σύντροφοι, αγώνας και θυσία

Για μια ζωή καλλίτερη, με Λαϊκή Εξουσία

Που είναι μια ιστορική ανάγκη κι επιβάλει

Μικρό χαλίκι όποιος μπορεί, ή αγκωνάρι ας βάλει.

Σαν οργισμένος ποταμός το προλεταριάτο,

Θα ενωθεί και θάρθουνε στη γης τα πάνω-κάτω"».

Νωρίτερα, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου η Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου, Γραμματέας της ΤΕ. Ευχαρίστησε τα δεκάδες μέλη και φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ που με την προσφορά τους ετοιμάστηκε η εκδήλωση, καθώς και τους μουσικούς που την πλαισίωσαν.

Μετά την ομιλία η εκδήλωση συνεχίστηκε με κρητικό-λαϊκό γλέντι με τους μουσικούς Άγγελο Αρβανίτη, Μακάκη Κώστα και Βαγγέλη Συλιγάρδο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Διαψεύδουν η εργαζόμενη και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ότι υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην υπηρεσία

κορωνοϊός

Σχετικά με το άρθρο του ekriti.gr ότι θετική στο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε εργαζόμενη στη ΔΟΥ Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το μέσο τόσο η εργαζόμενη όσο και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ και διέψευσαν την πληροφορία ότι ήταν θετικό το τεστ.

Μάλιστα η εργαζόμενη στη ΔΟΥ μας είπε ότι πράγματι η κόρη της βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, αλλά, στα τεστ που έγιναν στο οικογενειακό περιβάλλον, όλα ήταν αρνητικά.

Το ekriti.gr παραθέτει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να φωτίσει κάθε πλευρά του θέματος και να ενημερωθούν υπεύθυνα οι πολίτες. Το γεγονός ότι το τεστ στην εργαζόμενη είναι αρνητικό (όπως μας διαβεβαίωσε) είναι πολύ καλό και ευχή μας είναι να μην υπάρξει ξανά άλλο κρούσμα.

Όμως, από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το θέμα ήμασταν υποχρεωμένοι να το αναδείξουμε.