Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηρεμία στον Προφήτη Ηλία μετά από ένα "θερμό" Σαββατοκύριακο

Ηρεμία στον Προφήτη Ηλία μετά από ένα "θερμό" Σαββατοκύριακο
 clock 09:38 | 24/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Πίσω πήραν τις μηνύσεις οι δύο εμπλεκόμενοι στον προχθεσινό καβγά, που έλαβε χώρα στον Προφήτη Ηλία, προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στο χωριό.

Με τον τρόπο αυτό έληξε το περιστατικό, που σημειώθηκε μεταξύ ενός 23χρονου κατοίκου της περιοχής και του Στέφανου Κοκολογιάννη, του αδερφού του 52χρονου κρεοπώλη, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανόλη Σταυρουλάκη.

Αν και οι δύο πλευρές αρχικά είχαν υποβάλλει μηνύσεις και κρατούνταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, στη συνέχεια τις πήραν πίσω και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος μετέβη το περασμένο Σάββατο στο ελαιοτριβείο που διατηρεί η οικογένεια στην περιοχή και εκεί ήρθε αντιμέτωπος με τον 23χρονο.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στον αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλουν μηνύσεις για εξύβριση και απειλή.

Και οι δύο συνελήφθησαν μέσα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια.

Ωστόσο χθες και οι δύο απέσυραν τις μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis