Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Κλείνει για 14 ημέρες το τμήμα του σχολείου

Σχολική αίθουσα

Κλειστό για τις επόμενες 14 ημέρες θα παραμείνει το τμήμα όπου φοιτούσε η μαθήτρια της Γ' τάξης στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, Μανόλης Λουμπούνης.

Αυτό αποφασίστηκε το απόγευμα μετά την γνωστοποίηση ότι μαθήτρια στο σχολείο βρέθηκε θετική στον ιό.

Να σημειωθεί ότι κρούσμα κορωνοϊού έχει εντοπιστεί και σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Χερσονήσου με το τμήμα να αναστέλλει τη λειτουργία του έως τις 12 Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε επίσης:

"Στα χαρακώματα" οι δήμοι Ηρακλείου και Αρχανών για τη γεώτρηση

Κρήτη - κορωνοϊός: 42 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κρήτη: Φρίκη σε σπίτι με νεκρό άνδρα!

Κρήτη: Σε καραντίνα ένα ολόκληρο Δημοτικό

 

Κρήτη

Η Ελένη Παπαθανασίου στο Ράδιο Κρήτη για τα μέτρα Τροχαίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελένη Παπαθανασίου

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 18 έως 21 Ιουνίου 2021, σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, λαμβάνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Η λήψη των αυστηρών μέτρων έρχεται με φόντο την αυξημένη κίνηση των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάπτυξη μέτρων και ειδικών δράσεων εντός των πόλεων, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης και ασφαλούς κίνησης οχημάτων και πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων, αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Ακούστε τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, Αστυνόμος Α', Ελένη Παπαθανασίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Παπαθανασίου στο "τιμόνι" της Τροχαίας ΒΟΑΚ

Κρήτη - κορωνοϊός: 23 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ