Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: "Καμπάνα" σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

γύρος

Πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε ανοιχτή την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στους υπόλοιπους ελέγχους που διενήργησε χθες η ΕΛ.ΑΣ: στο Ηράκλειο τέσσερις εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ επειδή δεν φορούσαν μάσκα, και άλλοι τρεις στο Ρέθυμνο.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έντονη βροχόπτωση και προβλήματα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

βροχη

Σε επιφυλακή θα παραμείνουν τις επόμενες ώρες τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης,  του Δήμου Ηρακλείου και των δήμων ολόκληρης της περιφερειακής ενότητας, καθώς η έντονη βροχόπτωση που συνεχίζεται, δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Η Κρήτη στο σύνολό της μετρά πληγές από την κακοκαιρία που χτύπησε με ιδιαίτερη σφοδρότητα πολλές περιοχές. Το βόρειο παραλιακό μέτωπο του νησιού πλήττεται από την κακοκαιρία, με τα Μάλια και τη Χερσόνησο να καταγράφουν μεγάλες καταστροφές.

Επίσης, μεγάλες ζημιές έχουν γίνει σε ελαιοκαλλιέργειες  - λίγο πριν τη συγκομιδή - σε όλη την περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου. Το μέγεθος της καταστροφής θα εκτιμηθεί μετά την υποχώρηση των καιρικών φαινομένων.

Ακόμα, σε πάρα πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, οι οποίες θα πρέπει να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: 3.800 κεραυνοί στα νότια και μεγάλα ύψη βροχής!