Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: 11χρονη έκανε τα δώρα για τα γενέθλιά της, τρόφιμα (φωτο)

kitrini_apostoli.jpg

"Υπάρχει ελπίδα! Από τα παιδιά φυσικά!!!". Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής "υποδέχεται" το δώρο μιας 11χρονης από το Ηράκλειο, η οποία αποφάσισε αντί για δώρα στα γενέθλιά της, να δοθούν τρόφιμα στην Ομάδα.
"Η εξαρχής επιθυμία της 11χρονης φίλης μας ήταν στα γενέθλια της να μην φέρουν δώρα, αλλά τρόφιμα για να δοθούν στην Κίτρινη Αποστολή!! Μια πολύ όμορφη κίνηση από την μικρή μας φίλη που «θυσίασε» τόσα πολλά δώρα που θα έπαιρνε, για να βοηθήσει και αυτή με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τους ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθεια μας!!! Το μέλλον της προδιαγεγραμμένο!!!Να τη χαίρεστε!!!!!", καταλήγει ο Δημήτρης Αποστολάκης.

 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Αναβολή εκδηλώσεων λόγω των καιρικών συνθηκών

Χριστουγεννιατικο δεντρο

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Σάββατο 4/12, εκδήλωσης φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με βάση την ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το απόγευμα, φωτοδότηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα αναβάλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα, δράσεις της «Γιορτής ΣΥΝ - άθλησης», στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων. Οι δράσεις, που εντάσσονται στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία, θα πραγματοποιηθούν, σε νέα ώρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία για τους θανάτους - Διατηρούνται ψηλά τα κρούσματα

ESPA BANNER